Gasztroenterológiai specialista

A világ legfejlettebb tükrözéses vizsgálataival és számtalan speciális gasztroenterológiai vizsgálattal várjuk.

Tükrözéses vizsgálat fájdalmak nélkül!

Az ország 10 pontján

9 városban teljeskörű gasztroenterológiai rendelést, valamint 2 helyen ételintolerancia központot üzemeltetünk.

Évtizedes tapasztalat

Közel 100 tapasztalt orvos és több, mint 100 főnyi szakszemélyzet gondoskodik az Ön lehető legjobb ellátásról immáron 17 éve.

Gasztroenterológiai specialista

Szakorvosi tanácsadással, a világ legfejlettebb tükrözéses vizsgálataival és számtalan speciális gasztroenterológiai vizsgálattal várjuk.

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolcisiófokiszolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

év tapasztalat
0 +
kiváló szakorvos
0 +
sikeres endoszkópos vizsgálat
93500 +
elégedett páciens
207960 +

Panaszok

Leggyakoribb panaszok amelyekkel hozzánk fordulnak.

Hányinger, hányás

Gyomorégés

Puffadás

Hasi görcsök

Szolgáltatások

ALTATÁSOS GYOMOR- ÉS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS

Az altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el, ráadásul altatásban.


Tisztázatlan gyomor- vagy hasi panaszok esetén

ALTATÁSOS GYOMORTÜKRÖZÉS

A gyomortükrözés kíméletesebb változata az altatásban végzett gyomortükrözés, amely során az altatásban lévő beteg nem éli meg a tükrözés kellemetlenségeit.

 

Tisztázatlan gyomor- vagy hasi panaszok esetén

ALTATÁSOS RÖVID VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS

Az altatásos rövid vastagbéltükrözés – sigmoidoscopia – során a végbél és a vastagbél alsó szakasza kerül megtekintésre, vizsgálatra. Tisztázatlan gyomor- vagy hasi panaszok esetén.

ALTATÁSOS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS

A vastagbéltükrözés célja a bél belsejében lévő elváltozások felismerése, kezelése. A vastagbéltükrözés kellemetlen vizsgálat, ezért ajánlott azt altatásban elvégezni.

Vizsgálat menete

1 Foglaljon időpontot

2 Megerősítő email

3 SMS-ben, illetve a vizsgálat előtti napon hívásban értesítik

4 Betegtájékoztatás (amennyiben nem konzultációra érkezik)

5 A kijelölt időpontban megérkezik a rendelőbe

6 Elégedettség felmérés

Cikkek

Vastagbéltükrözés előtt

A vastagbéltükrözéses vizsgálat előkészítéséhez szakszerű felkészülés szükséges, amely ráadásul időbe is telik. A tükrözést megelőzi egy szakorvosi konzultáció, ahol a beteg állapotának felmérését és a

Tovább olvasok

Vastagbéltükrözés után

Altatás nélküli vastagbéltükrözés után nincs szükség különösebb megfigyelésre, hacsak esetleges terápiás beavatkozás miatt nem indokolt. Amennyiben a vastagbéltükrözés altatásban történt, a teljes ébredésig betegünk egy

Tovább olvasok

Vastagbéltükrözés menete

A sikeres előkészítést követően kerülhet sor magára a vastagbéltükrözésre. Amennyiben a vastagbéltükrözés altatásban történik, a beavatkozást megelőzően valamely alkari vénába egy apró műanyag kanült (Branül)

Tovább olvasok

Érvek az Endomedix mellett

Az ország 10 pontján

Az Endomedix az ország vezető endoszkópos magánorvosi hálózata, orvosközpontjaink az ország 10 városában megtalálhatók: Budapest XIII., Debrecen, Dombóvár, Győr, Gyula, Miskolc, Siófok, Szolnok, Veszprém, Mohács (vérvételi pont)

A gasztroenterológia specialistája

Az Endomedix kifejezetten az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltató – évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot végzünk.

Kivételes szakorvosi gárda

Orvosi gárdánkat kimagasló szakmai elismertséggel rendelkező főorvosok alkotják, központunkban harmincnál is több gasztroenterológus szakorvost foglalkoztatunk.

Valódi altatás

Jelentős számban végzünk altatásos gyomor- és vastagbéltükrözéseket, melyeket a máshol alkalmazott felületes bódítás helyett valódi fájdalommentességet biztosító ún. propofolos mély szedációban végzünk, aneszteziológus szakorvos felügyelete alatt.

Kiváló eszközpark és infrastruktúra

A lehető legmagasabb technológiai szintre törekszünk, a tükrözéseket minden központunkban egységesen a csúcstechnikát képviselő, FUJINON videokolonoszkópokkal végezzük. A közelmúltban megújult budapesti és miskolci központunk, 2022 végén Dombóváron, 2023 februárjában pedig Szolnokon avattunk új központokat.

Rövid várólisták

Gyomortükrözés akár 24, vastagbéltükrözés akár 48 órán belül, igény szerint altatásban is.

Rólunk

A gyógyításban és egészség megőrzésben mind nagyobb szerep jut a korszerű diagnosztikai eljárásoknak. Az időben és pontosan felismert emésztőszervi problémák sikerrel orvosolhatók, az idejében végzett vizsgálatok, kezelések révén számos – akár végzetes – betegség is megelőzhető.

A páciensek egy része az állami egészségügyi rendszeren belül csak korlátozottan vagy késedelemmel jut a megfelelő gasztroenterológiai kezeléshez, a kórházat és rendelőintézetek az állandó megszorítások közepette képtelenek a betegek egyre igényesebb elvárásainak megfelelni.

Az Endomedix Diagnosztikai Központok országos hálózatát azért hoztuk létre, hogy az állami ellátórendszer alternatívájaként kiváló szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel, diszkrét, nyugodt és kényelmes körülmények között, rugalmas időbeosztással álljunk pácienseink rendelkezésére, biztosítsuk a pontos és gyors diagnózist, kezelést. 

 

Ma már az Endomedix az ország vezető gasztroenterológiai hálózata, központjaink az ország számos pontján megtalálhatók.

Állásajánlataink

2023.01.23

DÉLUTÁNOS RECEPCIÓS (SZOLNOK)

Szolnok belvárosában nyíló magán gasztroenterológiai szakrendelőnkbe munkatársat keresünk délutános recepciós munkakörbe, heti 4 nap (hétfőtől-csütörtökig, 15-19 óra közötti) munkavégzéssel.

2023.01.23

DÉLUTÁNOS RECEPCIÓS (SZOLNOK)

Szolnok belvárosában nyíló magán gasztroenterológiai szakrendelőnkbe munkatársat keresünk délutános recepciós munkakörbe, heti 4 nap (hétfőtől-csütörtökig, 15-19 óra közötti) munkavégzéssel.

2023.01.23

DÉLUTÁNOS RECEPCIÓS (SZOLNOK)

Szolnok belvárosában nyíló magán gasztroenterológiai szakrendelőnkbe munkatársat keresünk délutános recepciós munkakörbe, heti 4 nap (hétfőtől-csütörtökig, 15-19 óra közötti) munkavégzéssel.

2023.01.23

DÉLUTÁNOS RECEPCIÓS (SZOLNOK)

Szolnok belvárosában nyíló magán gasztroenterológiai szakrendelőnkbe munkatársat keresünk délutános recepciós munkakörbe, heti 4 nap (hétfőtől-csütörtökig, 15-19 óra közötti) munkavégzéssel.

Szerződött egészségpéztár partnereink

GYIK

Vizsgálataink díjai eltérőek lehetnek az egyes Endomedix központokban. A vizsgálatokról és azok díjairól az egyes vizsgálatok oldalán talál részletes információt, illetve az egyes Endomedix központok oldalán megtalálja az adott központ teljes árlistáját.

A vastagbéltükrözés és gyomortükrözés kellemetlen beavatkozások, melyeket központunkban altatásban is végzünk – ilyenkor a beteg a vizsgálat kellemetlenségeit nem éli meg, magára a vizsgálatra nem emlékszik. Fontos megjegyezni, hogy sok más magánendoszkópos szolgáltatótól eltérően tükrözéseinket nem az elavult módszernek számító bódításban végezzük, hanem az ún. propofolos mély szedációt alkalmazzuk, mivel tapasztalataink szerint csak ezzel biztosítható fájdalommentesség a vizsgálat teljes hosszára. A beteg ilyenkor sokkal mélyebben „alszik”, „álmát” pedig megfelelő eszközökkel felszerelt, tapasztalt altatóorvos és altatóasszisztens vigyázza. Altatásos vizsgálataink teljes listáját itt találja meg.

Ez diagnosztikai centrumonként és orvosonként eltérő lehet, 1-14 nap. Kérjük keresse kollégáinkat a naprakész tájékoztatás érdekében!

A gyomor- és vastagbéltükrözés menetéről, valamint a vizsgálatra való felkészülésre ezen az oldalon talál bővebb információkat.

A gyomorban megélő Helicobacter pylori nevű baktérium az orvostudomány jelenkori történetének talán egyik legfontosabb felfedezése. Jelentőségét az adja, hogy a baktérium kapcsolatban hozható a gyomorfekély, a nyombélfekély és további komoly betegségek kialakulásával. A Helicobacter pylori baktériumról itt találhat további tartalmakat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Projekt neve: Az Endomedix Kft. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseProjektkód: VEKOP-1.2.6-20-2020-00324 – Kedvezményezett: Endomedix Kft.

Projekt neve: Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása az Endomedix Kft-nélProjektkód: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00751 – Kedvezményezett: Endomedix Kft.

Projekt neve: Innovatív táplálék-kiegészítő fejlesztése és klinikai vizsgálataProjektkód: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00109 – Kedvezményezett: Endomedix Kft.