Dr. Makai Gábor

dr makai gábor

Dr. Makai Gábor

Sebész-gasztroenterológus főorvos
Endomedix Budapest

Sebész-gasztroenterológus főorvos, Endomedix Budapest

Sebész-gasztroenterológus főorvos
Endomedix Budapest
Dr. Makai Gábor a Budapest XIII. kerületében található Endomedix Diagnosztikai Központ gasztroenterológus, sebész főorvosa.
Előjegyzéshez kattintson az alábbi „FOGLALÁS” gombok bármelyikére, vagy hívja az Endomedix központi számát – (1) 413-2500munkanapokon, 9 és 17 óra között. Vagy kérjen visszahívást, rövidesen visszahívjuk!

Dr. Makai Gábor 1984-ben végezett a Semmelweis Egyetemen, majd 1988-ban sebészeti, 2002-ben gasztroenterológiai szakvizsgát szereztett, angolul középfokon beszél.
Endoszkópiával 1986 óta foglalkozik. Az eltelt közel negyven évben nagyságrendileg 30-40 ezer eszközös beavatkozást végezett. Munkáját előbb a XIII. kerületi Nyírő Gyula Kórházban, majd 2007-től a gyöngyösi Bugát Pál kórházban folytatta, emellett tizenöt éve érhető el a páciensek számára magánellátásban is.
Szereti, ha a betegek és az egészségügyi személyzet is oldott, barátságos légkörben, nyugodt körülmények közt tudnak dolgozni, együttműködni, szerinte ez nagyban hozzájárul a sikeres diagnosztikához, gyógyításhoz, a megfelelő orvos-beteg kapcsolathoz, a lehető legkisebb stresszhez. Ennek érdekében azt látja előnyösnek, hogy a nagyobb beavatkozások lehetőleg altatásban történjenek (vastagbéltükrözés, polipeltávolítás, várhatóan „zűrösebb” gyomorvizsgálatok – pl. előre ismert nyelési problémák, fokozott garatreflex stb.)

Dr. Makai vallja, hogy mindenki közös érdeke a bizalmi légkörben zajló, pontos, minimális kellemetlenséggel járó, diagnózist és gyógyulást hozó gasztroenterológiai tevékenység.

Online időpontfoglalás