Az „Év betegbarát szolgáltatója”: díjat nyert az Endomedix

Az „Év betegbarát szolgáltatója” versenyben bronz minősítést nyert az Endomedix. A 2023-ban első alkalommal kiírt pályázatban reprezentatív szakmai zsűri bírálta el a magánegészségügyi szolgáltatókat aszerint, hogy mennyiben nyújtanak betegközpontú szolgáltatásokat pácienseiknek.

– Büszkén vettük át minden kollégám nevében az „Év betegbarát szolgáltatója” bronz plakettet. Az elismerésért minden szakorvosunkat, asszisztensünket, adminisztratív munkatársunkat köszönet illeti: ők azok, akik nap mint nap, immár Magyarország 9 városában bizonyítják pácienseink számára, hogy az Endomedix Diagnosztikai Központok szakrendelőire bizton számíthatnak – fogalmazott a díjátadót követően dr. Farkas Károly ügyvezető. A gasztroenterológiai fókuszú rendelőkben az altatásos gyomortükrözés és vastagbéltükrözés mellett szakorvosi konzultáció, ételintolerancia tesztek, egyes szakrendelőkben speciális kilégzéses vizsgálatok és laboratóriumi mintavétel, továbbá onkológus, sebész, endokrinológus, ultrahangvizsgálatot végző radiológus, dietetikus is rendelkezésre áll.

Dr. Farkas Károly és Csabai Tünde, Endomedix Kft.

– Az Endomedixet szakorvos kollégáimmal 2007-ben alapítottuk meg azzal a nagy tervvel, hogy felépítjük Magyarország legnagyobb magán gasztroenterológiai hálózatát. Ennek érdekében pácienseinknek nyugat-európai színvonalú ellátást, orvosainknak és szakdolgozóinknak új, modern eszközöket, minőségi munkakörnyezetet, rugalmas időbeosztást biztosítunk. Ha ránézünk a térképre, ott egyértelműen látható hogyan haladunk a tervünk megvalósításával: Budapest mellett már Győrben, Veszprémben, Siófokon, Dombóváron, Miskolcon, Debrecenben, Gyulán és Szolnokon is fordulhatnak hozzánk a térségben élők – folytatta Farkas Károly. Hozzátette: az eredmények kulcsa a páciensek bizalma, ami minden orvos és egészségügyi szolgáltató számára a legnagyobb érték.

– Fontos mérföldköveket jeleznek a szakmai díjak, ugyanakkor számunkra továbbra is pácienseink elismerése a legfontosabb, ezért dolgozunk nap mint nap munkatársaimmal az ország minden szegletében, ahol már elérhető az Endomedix szakrendelője – szögezte le Farkas Károly.