Altatásos vizsgálatok

Az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltatóként az Endomedixnél évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot – vastagbéltükrözést, gyomortükrözést – végzünk. E vizsgálatok jelentős részét altatásban végezzük el.

A gyomortükrözés és a vastagbéltükrözés ugyanis a legnagyobb óvatosság és a legjobb eszközpark mellett is tartogathat kellemetlenségeket, fájdalmakat a beteg számára.

Az altatásban végzett tükrözések nem csupán fájdalommentesek, de a beteg egyáltalán nem éli meg a vizsgálat kellemetlenségeit, majd a vizsgálatok befejeztével hamar kitisztult tudattal ébred.

Propofolos mélyaltatás

A számos helyen alkalmazott felületes bódítás helyett az Endomedixnél valódi fájdalommentességet biztosító ún. propofolos mély szedációt alkalmazunk aneszteziológus szakorvos felügyelete alatt, az ilyen beavatkozásokhoz szükséges teljes eszközháttér biztosításával. Tipp: ismerje meg vezető aneszteziológusunk egy napját!

Altatásos vizsgálataink

Altatásos gyomortükrözés

A gyomortükrözés kíméletesebb változata az altatásban végzett gyomortükrözés, amely során az altatásban lévő beteg nem éli meg a tükrözés kellemetlenségeit.

Altatásos vastagbéltükrözés

A vastagbéltükrözés célja a bél belsejében lévő elváltozások felismerése, kezelése. A vastagbéltükrözés kellemetlen vizsgálat, ezért ajánlott azt altatásban elvégezni.

Altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés

Az altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el, ráadásul altatásban.

Altatásos rövid vastagbéltükrözés

Az altatásos rövid vastagbéltükrözés – sigmoidoscopia – során a végbél és a vastagbél alsó szakasza kerül megtekintésre, vizsgálatra.

Altatásos vizsgálataink: helyszínek és árak

Altatásos vizsgálatainkat az alábbi Endomedix központokban végezzük el, az itt megjelölt árakon:

ALTATÁSOS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS

További, részletes információ erről a vizsgálatról:

Altatásos vastagbéltükrözés

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás