Gyomortükrözéses vizsgálataink

Az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltatóként az Endomedixnél évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot – vastagbéltükrözést, gyomortükrözést – végzünk.

A gyomortükrözések jelentős részét altatásban végezzük el, mivel az altatásban végzett tükrözések nem csupán fájdalommentesek, de a beteg egyáltalán nem éli meg a vizsgálat kellemetlenségeit, majd a vizsgálatok befejeztével hamar kitisztult tudattal ébred.

Gyomortükrözéses vizsgálataink altatásban vagy anélkül

Gyomortükrözés

Gyomortükrözéssel a nyelőcső, a gyomor és a patkóbél vizsgálata is lehetővé válik. Emellett szövettani minta nyerhető, és terápiás beavatkozásokat is végrehajthat orvosunk.

Altatásos gyomortükrözés

A gyomortükrözés kíméletesebb változata az altatásban végzett gyomortükrözés, amely során az altatásban lévő beteg nem éli meg a tükrözés kellemetlenségeit.

Gyomor- és vastagbéltükrözés

Gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el.

Altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés

Az altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el, ráadásul altatásban.

Gyomortükrözéses vizsgálataink: helyszínek és árak

Gyomortükrözést az alábbi Endomedix Központokban végzünk, az itt megjelölt árakon:

GYOMORTÜKRÖZÉS

További, részletes információ erről a vizsgálatról:

Gyomortükrözés

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás