Vastagbéltükrözéses vizsgálataink

Az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltatóként az Endomedixnél évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot – vastagbéltükrözést, gyomortükrözést – végzünk.

A vastagbéltükrözések jelentős részét altatásban végezzük el, mivel az altatásban végzett tükrözések nem csupán fájdalommentesek, de a beteg egyáltalán nem éli meg a vizsgálat kellemetlenségeit, majd a vizsgálatok befejeztével hamar kitisztult tudattal ébred. Népszerű továbbá kombinált vizsgálatunk, amikor a gyomor- és vastagbéltükrözést egyazon beavatkozás során végezzük el, természetesen altatásban.

Vastagbéltükrözéses vizsgálataink altatásban vagy anélkül

Vastagbéltükrözés

A vastagbéltükrözéscélja a bél belsejében lévő elváltozások – például polipok, szűkület, gyulladás vagy akár daganat – felismerése és szükség esetén kezelése.

Altatásos vastagbéltükrözés

A vastagbéltükrözés célja a bél belsejében lévő elváltozások felismerése, kezelése. A vastagbéltükrözés kellemetlen vizsgálat, ezért ajánlott azt altatásban elvégezni.

Gyomor- és vastagbéltükrözés

Gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el.

Altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés

Az altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el, ráadásul altatásban.

Rövid vastagbéltükrözés

A rövid vastagbéltükrözés – sigmoidoscopia – során a végbél és a vastagbél alsó szakasza kerül megtekintésre, vizsgálatra.

Altatásos rövid vastagbéltükrözés

Az altatásos rövid vastagbéltükrözés – sigmoidoscopia – során a végbél és a vastagbél alsó szakasza kerül megtekintésre, vizsgálatra.

Vastagbéltükrözéses vizsgálataink: helyszínek és árak

Vastagbéltükrözést az alábbi Endomedix Központokban végzünk, az itt megjelölt árakon:

VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS

További, részletes információ erről a vizsgálatról:

Vastagbéltükrözés

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás