Tükrözéses vizsgálatok

Az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltatóként az Endomedixnél évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot – vastagbéltükrözést, gyomortükrözést – végzünk.

A tükrözések jelentős részét altatásban végezzük el, mivel az altatásban végzett tükrözések nem csupán fájdalommentesek, de a beteg egyáltalán nem éli meg a vizsgálat kellemetlenségeit, majd a vizsgálatok befejeztével hamar kitisztult tudattal ébred.

Tükrözéses vizsgálataink: gyomor- vagy vastagbéltükrözés, kérésre altatásban is

Gyomortükrözés

Gyomortükrözéssel a nyelőcső, a gyomor és a patkóbél vizsgálata is lehetővé válik. Emellett szövettani minta nyerhető, és terápiás beavatkozásokat is végrehajthat orvosunk.

Altatásos gyomortükrözés

A gyomortükrözés kíméletesebb változata az altatásban végzett gyomortükrözés, amely során az altatásban lévő beteg nem éli meg a tükrözés kellemetlenségeit.

Vastagbéltükrözés

A vastagbéltükrözéscélja a bél belsejében lévő elváltozások – például polipok, szűkület, gyulladás vagy akár daganat – felismerése és szükség esetén kezelése.

Altatásos vastagbéltükrözés

A vastagbéltükrözés célja a bél belsejében lévő elváltozások felismerése, kezelése. A vastagbéltükrözés kellemetlen vizsgálat, ezért ajánlott azt altatásban elvégezni.

Gyomor- és vastagbéltükrözés

Gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el.

Altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés

Az altatásos gyomor- és vastagbéltükrözés esetén e két vizsgálatot egyszerre, pontosabban rögtön egymás után végezzük el, ráadásul altatásban.

Rövid vastagbéltükrözés

A rövid vastagbéltükrözés – sigmoidoscopia – során a végbél és a vastagbél alsó szakasza kerül megtekintésre, vizsgálatra.

Altatásos rövid vastagbéltükrözés

Az altatásos rövid vastagbéltükrözés – sigmoidoscopia – során a végbél és a vastagbél alsó szakasza kerül megtekintésre, vizsgálatra.

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás