Endomedix

A gyógyításban és egészség megőrzésben mind nagyobb szerep jut a korszerű diagnosztikai eljárásoknak. Az időben és pontosan felismert emésztőszervi problémák sikerrel orvosolhatók, az idejében végzett vizsgálatok, kezelések révén számos – akár végzetes – betegség is megelőzhető.

A páciensek egy része az állami egészségügyi rendszeren belül csak korlátozottan vagy késedelemmel jut a megfelelő gasztroenterológiai kezeléshez, a kórházat és rendelőintézetek az állandó megszorítások közepette képtelenek a betegek egyre igényesebb elvárásainak megfelelni.

Az Endomedix Diagnosztikai Központok országos hálózatát azért hoztuk létre, hogy az állami ellátórendszer alternatívájaként kiváló szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel, diszkrét, nyugodt és kényelmes körülmények között, rugalmas időbeosztással álljunk pácienseink rendelkezésére, biztosítsuk a pontos és gyors diagnózist, kezelést.

Ma már az Endomedix az ország vezető gasztroenterológiai hálózata, központjaink az ország számos pontján megtalálhatók.

Ezért válassza az

Endomedixet!

Az ország 10 pontján

Az Endomedix az ország vezető endoszkópos magánorvosi hálózata, orvosközpontjaink az ország 10 városában megtalálhatók: Budapest XIII., Debrecen, Dombóvár, Győr, Gyula, Miskolc, Siófok, Szolnok, Veszprém, Mohács (vérvételi pont)

A gasztroenterológia specialistája

Az Endomedix kifejezetten az emésztőszervi megbetegedések diagnosztizálására és gyógyítására specializált magánorvosi szolgáltató – évente ezernél is több tükrözéses vizsgálatot végzünk.

Kivételes szakorvosi gárda

Orvosi gárdánkat kimagasló szakmai elismertséggel rendelkező főorvosok alkotják, központunkban harmincnál is több gasztroenterológus szakorvost foglalkoztatunk.

Valódi altatás

Jelentős számban végzünk altatásos gyomor- és vastagbéltükrözéseket, melyeket a máshol alkalmazott felületes bódítás helyett valódi fájdalommentességet biztosító ún. propofolos mély szedációban végzünk, aneszteziológus szakorvos felügyelete alatt.

Kiváló eszközpark és infrastruktúra

A lehető legmagasabb technológiai szintre törekszünk, a tükrözéseket minden központunkban egységesen a csúcstechnikát képviselő, FUJINON videokolonoszkópokkal végezzük. A közelmúltban megújult budapesti és miskolci központunk, 2022 végén Dombóváron, 2023 februárjában pedig Szolnokon avattunk új központokat.

Rövid várólisták

Gyomortükrözés akár 24, vastagbéltükrözés akár 48 órán belül, igény szerint altatásban is.

Vizsgálatok

széles tárháza

Az altatásban végzett, fájdalommentes gyomor- és vastagbéltükrözés mellett számtalan egyéb szolgáltatással, így például konzultációval és a legkülönfélébb szűrésekkel és diagnosztikai vizsgálatokkal várjuk kedves betegeinket.

Tükrözések

altatásban

Altatásban végzett, így fájdalommentes gyomor- és vastagbéltükrözés rövid előjegyzési határidővel.

Gyomor- és

vastagbéltükrözés

Gasztroszkópia és kolonoszkópia, akár fájdalommentesen, altatásban is.

Ételintolerancia

vizsgálatok

Az ország vezető szolgáltatójaként évente mintegy 600 ételintolerancia vizsgálatot végzünk az ország 10 pontján.

Laborvizsgálatok

Egyes központjainkban laborvizsgálatok széles tárháza érhető el.

Helicobacter-szűrés

Egyes központjainkban helicobacter pylori-szűrést végezünk az ún. C14 helicobacter-teszt segítségével.

Konzultáció

Gasztroenterológus, gyermekgasztroenterológus, sebész, belgyógyász, dietetikus, diabetológus és onkológus szakorvosi konzultációk.

Dietetikai

tanácsadás

Konzultáljon dietetikus szakértőnkkel az egyénre szabott, egészséges étrend kialakítása érdekében.

Onkológiai

vizsgálatok

Budapesti központunkban onkológus/hematológus orvosunknál számos különféle vizsgálatot végezhet.

Ultrahang

Az ország vezető szolgáltatójaként évente mintegy 600 ételintolerancia vizsgálatot végzünk az ország 10 pontján.

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás