Ételintolerancia vizsgálat: 15% kedvezménnyel

Ételintolerancia vizsgálat: 15% kedvezmény, ha karácsony előtt foglal időpontot akár 2024. januárra is

Karácsonyi akciónk keretében 15% kedvezményt nyújtunk a komplex, mintegy 220 ellenanyagról átfogó képet adó ételintolerancia laboratóriumi vizsgálataink árából.

A kedvezmény az Endomedix Diagnosztikai Központok budapesti szakrendelőjében 2024. január 31-ig elvégzett ételintolerancia vizsgálatokra vehető igénybe, amennyiben a foglalás 2023. december 22-ig megtörténik. A vizsgálat idején az itt is látható kupon – akár telefon képernyőjén történő – felmutatásával jelezhetik pácienseink, hogy akciónk keretében foglaltak időpontot. Egyszerre több személy számára is igénybe vehető a kedvezményes vizsgálat.

  • Ételintolerancia vizsgálat (eredmény 15 napon belül): 79.900 Ft helyett 67.915 Ft
  • Ételintolerancia vizsgálat dietetikai konzultációval: 91.900 Ft helyett 78.115 Ft
  • Expressz ételintolerancia vizsgálat (eredmény 5 napon belül): 94.900 Ft helyett 80.665 Ft
  • Expressz ételintolerancia vizsgálat dietetikai konzultációval: 106.900 Ft helyett 90.865 Ft

Hívjon most bennünket! 061 413-2500
Munkaidőn kívül kérjük hagyjon üzenetet és munkatársunk visszahívja.

Miért indokolt a komplex, mintegy 220 ellenanyagról átfogó képet adó ételintolerancia vizsgálat?

Az ételintolerancia sokféle tünetet okozhat. Leggyakoribbak az emésztési zavarok, mint a hasmenés, a székrekedés, a haspuffadás, a hasi görcsök, a hasi fájdalom, a bélgyulladás. Jelentkezhetnek központi idegrendszeri panaszok, mint az álmatlanság vagy a krónikus fejfájás, de az ételintolerancia okozhat bőrproblémákat is, mint az ekcéma vagy a pattanásos bőr. Olykor előfordul ízületi gyulladás vagy krónikus hörghurut is.

Az ételintoleranciának nincs ismert gyógymódja, a legfontosabb a problémát okozó élelmiszerek, alapanyagok pontos beazonosítása, majd azok kizárása az étrendünkből. Az ételintoleranciát kiváltó élelmiszerek felismerésének gyors és praktikus módja a vérből komplex laboratóriumi elemzéssel elvégzett ételintolerancia vizsgálat.