Fájdalommentes tükrözés az ország 7 pontján

A fájdalommentes vizsgálatokból Pácienseink semmit sem érzékelnek: már az ország 7 városában biztosítja az Endomedix magán szakorvosi hálózat a rövid altatásban végzett gyomortükrözést és vastagbéltükrözést.

A vastagbéltükrözés és gyomortükrözés kellemetlen beavatkozások, melyeket központunkban altatásban is végzünk – ilyenkor a beteg a vizsgálat kellemetlenségeit nem éli meg, magára a vizsgálatra nem emlékszik. Fontos megjegyezni, hogy sok más magánendoszkópos szolgáltatótól eltérően tükrözéseinket nem az elavult módszernek számító bódításban végezzük, hanem az ún. propofolos mély szedációt alkalmazzuk, mivel tapasztalataink szerint csak ezzel biztosítható fájdalommentesség a vizsgálat teljes hosszára. A beteg ilyenkor sokkal mélyebben “alszik”, “álmát” pedig megfelelő eszközökkel felszerelt, tapasztalt altatóorvos és altatóasszisztens vigyázza.

Endomedix Központok szerte az országban

Ne halogassa tovább! Tapasztalattal, szakértelemmel, tisztelettel várjuk. Kattintson most, s válassza ki az Önhöz legközelebb működő Endomedix Diagnosztikai Központot!