Folyamatosak a vérvételek és laboratóriumi vérvizsgálatok az Endomedixnél

Cikkünk publikálásának dátuma 2020.04.19, így cikkünk elavult információt tartalmazhat.

Az Endomedix Diagnosztikai Központok budapest XIII. kerületi szakrendelőjében a laboratóriumi vérvizsgálatokat folyamatosan biztosítjuk.

A koronavírus járvány idején sem szűnt meg a többi betegség, ezért Pácienseink továbbra is számíthatnak az Endomedix Diagnosztikai Központok budapesti (XIII. ker.) szakrendelőjére. Szakrendelőnkben a teljes laboratóriumi vérvizsgálati paletta és a komplex ételintolerancia vizsgálat is elérhető.

Folyamatosak a vérvételek és laboratóriumi vérvizsgálatok az Endomedixnél
  • Szakrendelőnk önálló épületben, teljesen elkülönülten dolgozik az állami ellátórendszertől.
  • Minden Páciensünket időpontra várjuk, előzetesen egyeztett időponttal nem rendelkező betegek nem fogadunk.
  • Egyszerre csak meghatározott számú ember lehet a várótermünkben, hogy megtarthassák a kellő távolságot.
  • A rendelőnkben csak láztalan, felső légúti betegségben NEM szenvedő betegeket fogadunk.
  • Munkatársaink maszkot és gumikesztyűt viselnek, a maszkviselet betegeink számára is kötelező. Amennyiben Ön nem rendelkezik maszkkal, azt mi biztosítjuk Önnek.
  • Egészségügyi intézményként szakrendelőnk fertőtlenítésére eddig is kiemelt hangsúlyt fektettünk, azonban ezt most tovább szigorítottuk.
  • Lehetőséget biztosítunk a kártyás fizetésre, bizonyos összeghatár alatt érintésmentesen.
  • A laboratóriumi vizsgálat eredményét a lehető legrövidebb időn belül e-mailben bocsátjuk rendelkezésre. A laboratóriumi értékelés határideje a konkrét vizsgálat típusától függ, egyes laboreredményeket 24 órán belül megküldjük, más vizsgálatok hosszabb átfutással valósíthatók meg, ezekről minden esetben konkrét tájékoztatást adnak munkatársaink.
  • A mintegy 220 ellenanyagról képet adó komplex ételintolerancia vizsgálat eredményét 15 munkanapon belül küldjük meg e-mailben, a sürgősségi felárral kért expressz ételintolerancia laboratóriumi vizsgálat eredményét 5 munkanapon belül biztosítjuk.
  • Egyetlen vérvizsgálathoz és az ételintolerancia vizsgálathoz sincs szükség orvosi beutalóra.
  • Az Endomedix Diagnosztikai Központ kizárólag magán egészségügyi ellátást nyújt, a laborvizsgálatokat a társadalombiztosítás nem támogatja, kérjük bejelentkezés előtt tájékozódjon a labordiagnosztikai költségekről. A költségek magán egészségpénztári számla terhére elszámolhatók.

Laboratóriumi vizsgálatok és vizsgálati csomagok árlistája

Kérjük, keresse kollégáinkat.

Elérhetőség és betegkapcsolat

Vizsgálatok előtti tájékoztatás, időpontfoglalás: 06 (1) 413-2500
Az Endomedix budapesti központjában korábban kezelt, gondozott pácienseink rendelkezésére áll a veszélyhelyzet idején is Dr. Takáts Alajos Ph.D. orvosigazgató (munkanapokon 9:30 és 12:00 között, kedden 11:30-ig): 06 (30) 992-2940