Dr. Grenda Andor

Dr. Grenda Andor

Főorvos
Belgyógyász-gasztroenterológus
Endomedix Miskolc

Belgyógyász-gasztroenterológus, Endomedix Miskolc

Főorvos
Belgyógyász-gasztroenterológus
Endomedix Miskolc
Dr. Grenda Andor a miskolci Endomedix Diagnosztikai Központ belgyógyász-gasztroenterológusa.

Dr. Grenda Andor orvosi diplomáját 1986-ban szerezte a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezt követően Mezőkövesden 9 évet töltött el a helyi Belgyógyászaton. A kezdetben számára ismeretlen mezőváros meghatározó szerepet játszott szakmai és emberi fejlődésében. A kisvárosi és a környező falvak tiszta lelkű emberei megtanították egymás kölcsönös tiszteletére és megbecsülésére. A kis kórház családias légkörében sajátította el az emésztőszervi műszeres vizsgálatokat és ott szerette meg a belgyógyászat ezen ágát is. A későbbiekben is meghatározóak lettek ezek az élmények számára.

Tíz év elteltével a Miskolc Semmelweis Kórház I. Belgyógyászati Osztályára került, ahol szintén kiváló kollégák segítségével sikerült egy megbecsült munkacsoportot alakítanunk. A gasztroenterológia szakvizsgáját Miskolcon szerezte. Főorvosi kinevezése sem gátolta a napi betegellátást, egyre nagyobb tapasztalatot sikerült szerezni a fiatalokat is sújtó gyulladásos bélbetegségek kezelésében. A napi megpróbáltatásokhoz gyermekgyógyász felesége és két lánya nyújt folyamatos támaszt. A szakmai munka elismerése lehetőséget adott számára arra, hogy a világ különböző részein részt vehessen szakmai fórumokon és az ott szerzett tapasztalatokat hasznosíthassa a mindennapokban.

2008 januárjától a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászati Osztályának közösségéhez tartozik és bízik benne, hogy minél tovább lehetősége lesz a mindennapok rohanásában meggörnyedt társadalmunk betegségmegelőzésében és gyógyításában.

Online időpontfoglalás