Dr. Kristóf Tünde

Dr. Kristóf Tünde

Orvosigazgató, főorvos
Belgyógyász-gasztroenterológus
Endomedix Miskolc

Orvosigazgató, belgyógyász-gasztroenterológus, Endomedix Miskolc

Orvosigazgató, főorvos
Belgyógyász-gasztroenterológus
Endomedix Miskolc
Dr. Kristóf Tünde a miskolci Endomedix Diagnosztikai Központ orvosigazgatója, belgyógyász-gasztroenterológus főorvosa.

Dr. Kristóf Tünde a Debreceni Orvostudományi Egyetem elvégzése óta Miskolcon, a B-A-Z. Megyei Kórház II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai osztályán dolgozik. A belgyógyászati szakvizsga megszerzését követően szakmai érdeklődése a gyomor-bélrendszer betegségei felé irányult és gasztroenterológiából is szakképesítést szerzett.

A korházi osztályán az általános belgyógyászati betegek kezelése mellett bekapcsolódott az öröklődő vastagbélrákos betegek, rákelőző állapotok és a gyulladásos bélbetegek gondozásába. Emellett szívesen foglalkozik a nyelőcső reflux-betegséggel, a fekélybetegségekkel és a tápcsatorna funkcionális kórképeivel (diszpepszia, irritábilis bél szindróma) is. 1998-ban Hollandiában a funkcionális tápcsatornai betegségek diagnosztikájával kapcsolatos tanulmányúton vett részt.

A belgyógyászati fekvőbetegellátás mellett rutinszerűen végez gyomortükrözéseket, vastagbéltükrözéseket. Több nemzetközi továbbképző kongresszuson vett részt, számos tudományos előadást tartott hazai orvos kongresszusokon, több közleménye jelent meg. Könyvfejezetet írt az öröklődő vastagbélrák szindrómás családok gondozásáról, valamint a gyulladásos bélbetegek vérképzőszervi szövődményeiről. 2006- ban Főigazgatói Dícséretet kapott.

Férje, Dr. Réti Gyula gyermeksebész, urológus, Zsófi lánya magyar szakos PhD hallgató a Debreceni Tudományegyetemen. Édesanyja nyugdíjas gimnáziumi tanár, Edelényben él. Szabadidejét családjával tölti, kirándulással, úszással, biciklizéssel, utazással vagy egyszerűen csak pihenéssel, olvasással.

Online időpontfoglalás