Dr. Pécsi Dávid

Dr. Pécsi Dávid

Gasztroenterológus
Endomedix Győr

Gasztroenterológus, Endomedix Győr

Gasztroenterológus
Endomedix Győr
Dr. Pécsi Dávid a győri Endomedix Diagnosztikai Központ gasztroenterológusa. Vizsgálataira bejelentkezhetnek a 06-70-7479800 telefonszámon. Győri Központunkba online jelentkezés sajnos nem lehetséges.
Dr. Pécsi Dávid szakmai végzettségei
-Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvos Szak (2017)
-Gasztroenterológiai szakvizsga (2023)

Dr. Pécsi Dávid szakmai tapasztalatai
– Gasztroenterlógus, Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr, Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztály (2021-)
– Általános Orvos, Mosonmagyaróvári Karolina Kórházban (2017-2021)

Dr. Pécsi Dávid szakmai specializációja
Dr. Pécsi Dávid nagy jártassággal rendelkezik endoszkópos vizsgálatokban és műtétekben, IBD-s, hepatológiai, epeúti, valamint egyéb gastrointestinalis megbetegedésben szenvedő betegek kezelésében, gondozásában. Szakvizsgáját a Semmelweis Egyetemen tette le kiválóan megfelelt minősítéssel. A mindennapi gyakorlatban nagy hangsúlyt fektet a prevencióra, a megfelelő, egyénre szabott beteg tájékoztatásra. Munkája során nagy számban végez endoszkópos műtéteket, operatív tevékenységet. Rendszeres résztvevője hazai és nemzetközi továbbképzéseknek, konferenciáknak, melynek köszönhetően az itt szerzett tudást, legfrissebb ajánlásokat a mindennapi gyakorlatban alkalmazza.

Dr. Pécsi Dávid tudományos munkája
Dr. Pécsi Dávid idegen nyelvű publikációi a gyulladásos bélbetegségek, a kolorektális szűrés, a vashiányos anémia, a hasnyálmirigygyulladás, a Clostridium Difficile fertőzések, valamint az ERCP beavatkozások körében jelentek meg. A Magyar Gasztroenterlógiai Társaság Naggyűlésein 2015 óta rendszeres előadó.

Online időpontfoglalás