Dr. Takáts Alajos Ph.D.

Dr. Takáts Alajos Ph.D.

Orvosigazgató, klinikai főorvos
Belgyógyász-gasztroenterológus
Endomedix Budapest

Orvosigazgató, belgyógyász-gasztroenterológus, Endomedix Budapest

Orvosigazgató, klinikai főorvos
Belgyógyász-gasztroenterológus
Endomedix Budapest
Takáts doktor úr a Semmelweis Egyetem I. számú Sebészeti Klinikájának belgyógyász-gasztroenterológus főorvosa, valamint a Budapesten és vidéki nagyvárosokban is jelenlévő, legnagyobb hazai magán gasztroenterológiai hálózat, az Endomedix Diagnosztikai Központok orvosigazgatója.
Előjegyzéshez kattintson az alábbi „FOGLALÁS” gombok bármelyikére, vagy hívja az Endomedix központi számát – (1) 413-2500munkanapokon, 9 és 17 óra között. Vagy kérjen visszahívást, rövidesen visszahívjuk!

Dr. Takáts Alajos Ph.D. szakmai végzettségei
-Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Szak (1980)
-Belgyógyászati szakvizsga (1986)
-Gasztroenterológiai szakvizsga (1992)
-Főorvosi kinevezés (1996)
-Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Ph.D fokozat a Helicobacter pylori terápiás vonatkozásai témakörében (2000)

Dr. Takáts Alajos Ph.D. szakmai tapasztalatai
-Klinikai főorvos, Gasztroenterológus, Semmelweis Egyetem ÁOK I. sz. Sebészeti Klinika (2005-)
-Helyettes osztályvezető főorvos, gasztroenterológus, Bajcsy Zsilinszky Kórház I. Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztály (1999-2003)
-Gasztroenterológus, gasztroenterológiai ambulancia vezetője, Újpesti Kórház III. sz. Belgyógyászati Osztály (1981-1999)
-Segédorvos, Komárom megyei Kórház III. sz. Belgyógyászati Osztály (1980-1981)

Dr. Takáts Alajos Ph.D. tudományos munkája
Dr. Takáts Alajos Ph.D. 1991-től a Magyar Gasztroenterológus Társaság (MGT) tagja. A MGT keretein belül működő Magyar Helicobacter pylori Munkacsoport alapító tagjaként, jegyzőkönyv vezetői és titkári feladatokat lát el. 2000-től a MGT tisztségviselője, a felügyelő bizottság tagja. Számos hazai és nemzetközi kongresszuson szerepelt előadás vagy poszter szerzőjeként Helicobacter pylori témakörben. 1996-ban „Tallózás a famotidin szakirodalomban” címmel háziorvosok számára írt kiadványt, 1997-ben NSAIDs és famotidin kapcsolatáról jelent meg a Richter G. Rt. gondozásában közleménye. 1998-ban Springer Beteg Oktató Könyvek sorozatában „Tudnivalók a fekélybetegségről” címmel adták ki első könyvét. A 2000-ben megjelent Consensus füzetek sorozatban „HELICOBACTER PYLORI” címmel MGT-MEDICOM kiadványban 2 fejezet társszerzője volt.

Online időpontfoglalás