Altatás előtti laborcsomag

Akkor is ajánlott gasztroenterológus orvosaink egyikét felkeresni, ha enyhébb panaszaink – gyomorégés, haspuffadás, kellemetlen szájszag, teltségérzés, hasmenés, székrekedés, vagy ezek váltakozása – tartósan fennállnak, vagy rendszeresen újra jelentkeznek. Különösen vegyük komolyan emésztőszervi panaszainkat, ha elmúltunk 50 évesek, vagy családunkban előfordultak komolyabb emésztőszervi betegségek, daganatos megbetegedések.

A vizsgálat bemutatása

Az altatás előtti laborcsomaghoz vérvételre van szükség. Ennek eredményeit feltétlenül javasoljuk, hogy valamely gasztroenterológus vagy aneszteziológus szakorvosunk értékelje ki konzultáció vagy tükrözéses vizsgálat keretében. Egyes pácienseknek további laborvizsgálatok lehetnek szükségesek a biztonságos altathatóság eldöntése érdekében

Tudnivalók a vizsgálattal kapcsolatban

A vizsgálatra délelőtt kell érkezni, gasztroenterológus szakorvosunk vagy call centerünk iránymutatásainak megfelelően.

Elszámolás egészségpénztári számlára is

A vizsgálat díja természetesen egészségpénztári számlára is elszámolható – a pontos részletekről kollégáink örömmel adnak felvilágosítást. Az Endomedixszel kapcsolatban álló egészségpénztárak listáját itt találja meg. A további részletekről érdeklődjön számunkon (+36 1 413 2500) vagy vegye fel velünk interneten a kapcsolatot.

Altatás előtti laborcsomagaz alábbi központjainkban érhető el

Orvosaink, akik ezt a vizsgálatot végzik

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás

Elszámolás egészségpénztári számlára is

A vizsgálat díja természetesen egészségpénztári számlára is elszámolható – a pontos részletekről kollégáink örömmel adnak felvilágosítást. Az Endomedixszel kapcsolatban álló egészségpénztárak listáját itt találja meg.

A további részletekről érdeklődjön számunkon (+36 1 413 2500) vagy vegye fel velünk interneten a kapcsolatot.