Cukor és inzulinterhelési laborcsomag

Akkor is ajánlott gasztroenterológus orvosaink egyikét felkeresni, ha enyhébb panaszaink – gyomorégés, haspuffadás, kellemetlen szájszag, teltségérzés, hasmenés, székrekedés, vagy ezek váltakozása – tartósan fennállnak, vagy rendszeresen újra jelentkeznek. Különösen vegyük komolyan emésztőszervi panaszainkat, ha elmúltunk 50 évesek, vagy családunkban előfordultak komolyabb emésztőszervi betegségek, daganatos megbetegedések.

A vizsgálat bemutatása

A cukor és inzulinterhelési laborcsomaghoz vérvételre van szükség. Ennek eredményeit feltétlenül javasoljuk, hogy valamely gasztroenterológus szakorvosunk értékelje ki konzultáció vagy tükrözéses vizsgálat keretében.

Tudnivalók a vizsgálattal kapcsolatban

A vizsgálatra délelőtt kell érkezni, gasztroenterológus szakorvosunk vagy call centerünk iránymutatásainak megfelelően.

Elszámolás egészségpénztári számlára is

A vizsgálat díja természetesen egészségpénztári számlára is elszámolható – a pontos részletekről kollégáink örömmel adnak felvilágosítást. Az Endomedixszel kapcsolatban álló egészségpénztárak listáját itt találja meg. A további részletekről érdeklődjön számunkon (+36 1 413 2500) vagy vegye fel velünk interneten a kapcsolatot.

Cukor és inzulinterhelési laborcsomagaz alábbi központjainkban érhető el

Orvosaink, akik ezt a vizsgálatot végzik

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás

Elszámolás egészségpénztári számlára is

A vizsgálat díja természetesen egészségpénztári számlára is elszámolható – a pontos részletekről kollégáink örömmel adnak felvilágosítást. Az Endomedixszel kapcsolatban álló egészségpénztárak listáját itt találja meg.

A további részletekről érdeklődjön számunkon (+36 1 413 2500) vagy vegye fel velünk interneten a kapcsolatot.