Dietetikai tanácsadás

Miért válassza az Endomedix dietetikai tanácsadását?

Az Endomedix a gasztroenterológia specialistája, mintegy 50 gasztroenterológus, sebész, belgyógyász és onkológus szakorvost foglalkoztatunk, akik évente több ezer gasztroenterológiai vizsgálatot végeznek – így dietetikus kollégáinkat egyedülálló szakmai háttér segíti.

Elszámolás egészségpénztári számlára is

A vizsgálat díja természetesen egészségpénztári számlára is elszámolható – a pontos részletekről kollégáink örömmel adnak felvilágosítást. Az Endomedixszel kapcsolatban álló egészségpénztárak listáját itt találja meg. A további részletekről érdeklődjön telefonszámunkon (+36 1 413 2500) vagy vegye fel velünk interneten a kapcsolatot.

Kapcsolódó vizsgálatok

Tisztázatlan gyomor- és hasi panaszok esetén feltétlenül ajánljuk, hogy keresse fel szakavatott gasztroenterológus orvosaink egyikét gasztroenterológiai konzultáció céljából. Az Endomedix az ország vezető gasztroenterológiai magánszolgáltatója, így központjaink az ország számos pontján megtalálhatók. Ha gyakran küszködik haspuffadással, hasmenéssel, székrekedéssel, fejfájással, bőrproblémákkal, akkor érdemes lehet ételintolerancia vizsgálatot elvégeztetnie, ugyanis panaszai hátterében akár ételintolerancia is állhat.

Dietetikai tanácsadásaz alábbi központjainkban érhető el

Orvosaink, akik ezt a vizsgálatot végzik

Dóczi Viktória

Dietetikus, Endomedix Debrecen

25,000 Ft

Foglalás

Huszár Margit

Dietetikus, Endomedix Győr

25 000 Ft

Foglalás

Szandavári Fanni

Dietetikus, Endomedix Budapest XIII.

25 000 Ft

Foglalás

Váradi Ferencné

Dietetikus, Endomedix Miskolc

19 000 Ft

Foglalás

Kókainé Viczián Beáta

Dietetikus, Szolnok

21 000 Ft

Érdeklődjön

Foglaljon időpontot hozzánk!

Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is! Győri, gyulai, siófoki és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon. Túl bonyolult? Lásd telefonkönyv vagy kérjen visszahívást!

Online időpontfoglalás

Elszámolás egészségpénztári számlára is

A vizsgálat díja természetesen egészségpénztári számlára is elszámolható – a pontos részletekről kollégáink örömmel adnak felvilágosítást. Az Endomedixszel kapcsolatban álló egészségpénztárak listáját itt találja meg.

A további részletekről érdeklődjön számunkon (+36 1 413 2500) vagy vegye fel velünk interneten a kapcsolatot.