Gyors elérésünk – Hétfő-Péntek: 8.30-16.30
Munkája során elsősorban gasztroenterológiai és diabetológiai betegek dietoterápiájával foglalkozik. A páciensek számára mindig törekszik személyre szabott diétás tanácsok és mintaétrend összeállítására, ezzel támogatva a kezelés hatékonyságát és az életminőség javítását.
Tevékenysége részét képezi a testösszetétel (testzsír) mérése, a kalóriabevitel optimalizálása, valamint az egészséges testsúlycsökkentés támogatása. Kiemelt érdeklődési területe továbbá az ételintolerancia-vizsgálatok eredményeire alapozott étrendtervezés, amely különösen a többszörös ételintoleranciával érintett betegek esetében nagyfokú szakmai körültekintést és egyedi megközelítést igényel.
Vezető gasztroenterológiai magánszolgáltató
2007 óta az önök szolgálatában
Vizsgálataink
Központjaink